El consum televisiu en TDT supera al juny l'analògic

Tele 5, líder del mes gràcies al futbol

Catalunya continua sent capdavantera en la TDT. Les dades d'audiència de Sofres indiquen que al juny manté el lideratge en consum en TDT –gairebé 8 punts per sobre de la mitjana estatal– i que per primer cop els catalans van veure la televisió més hores en aquesta tecnologia (un 43,1%) que en l'analògica (un 42%). Una situació que només passa també al País Valencià (39,6% i 34,1%), on a més hi ha molta més presència del cable (22%). A tot l'Estat, el consum en TDT també continua creixent (35,3%), però és lluny de l'analògic (43,8%).

Marcats pel futbol

El futbol demostra un cop més al juny que és el gran protagonista de les audiències. D'una banda, la copa de les Confederacions és la raó del lideratge de Tele 5 a l'Estat (15,9%, puja un punt) i a Catalunya (15,6%, puja set dècimes). De l'altra, el final de la lliga contribueix a la caiguda de TV3 a Catalunya (14,3%, un descens d'1,8 punts) i de La Sexta a tot l'Estat (6,7%, sis dècimes menys).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.